Хранителна добавка „Шипка 3+"
Преместете мишката върху изображението или кликнете, за да уголемите

Хранителна добавка „Шипка 3+"

ZH17-SM003

СЪСТАВ :

· Смлян изсушен плод от българска диворастяща шипка /Rosa Сanina L./

· Ситно смлян лют червен пипер /Capsicum annuum L. and Capsicum longum L./

Натуралните растителни продукти, съдържащи се в хранителната добавка, са екологично чисти, нерафинирани и не съдържат консерванти, химически разтворители, захари, изкуствени оцветители и ароматизатори.

ДЕЙСТВИЕ :

Балансираната комбинация от смлян изсушен цял плод от българска диворастяща шипка  и ситно смлян лют червен пипер  съдържа изключително важни за човешкия организъм витамини, микроелементи и биологично активни вещества.  Семките на шипката съдържат :

 шипково масло  с високо съдържание на Омега-3 и Омега-6 незаменими мастни киселини, които  са жизнено необходими за нормалното функциониране и регенериране на всички тъкани, органи и системи, особено имунната система. 

 галактолипиди и полифенолни съединения – успешно блокират възпалителните процеси и имат успокояващ ефект при артритни болки,  остеоартрит и ревматизъм. Играят важна роля в поддържане здравето на ставите и ставната тъкан.

 Лют червен пипер – Най-полезната съставка  е капсаицинът. Той е най-добрият активатор на сърдечносъдовата система и микроциркулацията на кръвта.  Разширява кръвоносните съдове води до рязко подобряване  на кръвоснабдяването в капилярната мрежа на проблемните зони. Засиленият кръвопоток, носещ необходимите вещества,  води до  силно повишаване на имуновъзстановителната и противовъзпалителната дейност в зоната на възпаление. Капсаицинът облекчава също болките в ставите при остеоартрит и ревматоиден артрит, мускулни и постоперативни болки.

Хранителната добавка Шипка 3+” има благоприятен ефект за спиране възпалението на ставната тъкан при артрит и ревматизъм, активира сърдечно-съдовата система и микроциркулацията на кръвта. Редовният прием на добавката подпомага възстановяването на опорно-двигателния апарат след травми,  изчистването на дебелото черво и  поддържането на организма в състояние на отлично здраве.

НАЧИН НА УПОТРЕБА

По 1-2 капсули 2 пъти дневно, сутрин и вечер по време на хранене. 

СЪХРАНЕНИЕ:

 На тъмно и проветриво при  температура  под 25 о С, на място недостъпно  за малки деца!

Количество: 80 капсули

Повече детайли

Направете поръчка на телефон 0897847603 или ни пишете по-долу, във формата за запитване.
Доставката се извършва от 3 до 7 дни.


14,50 лв

Запитване за продукт

Не се изисква регистрация

Изпратете ни вашите въпроси за избрания продукт, за да получите допълнителна информация.

Ако сте си харесали продукт, който не е наличен, можете да направите запитване за поръчка. Продукти от категория Бижута могат да бъдат изработени специално за вас, като излючения са уникатите.

Отговор ще получите на e-mail и ако сте оставили телефон можем да се свържем с вас в рамките на 24 часа от отправянето на въпроса ви.

Полетата отбелязани с * са задължителни.

*