Пакет Biograzzia Крем Organic - Дневен и Нощен
Преместете мишката върху изображението или кликнете, за да уголемите

Пакет Biograzzia Крем Organic - Дневен и Нощен

ZN16-GR012

Крем Biograzzia Organic - Дневен

Крем, събрал в себе си най-ценните масла с органичен произход на облепиха, шипка и гроздови семена, с богатството на пчелните продукти и уникалните свойства на розовата вода. Натуралното студено пресовано масло от облепиха има отлични оздравителни свойства. Хидратира, балансира водния състав на клетката. Прави микропилинг. Има натурален лифтинг ефект. Въздейства срещу белези, петна, акне, пъпки, дълбоки бръчки, дерматити. Не запушва порите. Прави кожата мека и кадифена.

Начин на употреба: Кремът се нанася сутрин на чиста кожа.

Състав: масло от облепиха, шипка и гроздови семена, пчелни продукти и розовата вода
Без емулгатори, оцветители и консерванти!

Количество: 30 мл


Крем Biograzzia Organic - Нощен

Това е превъзходно хидратиращо средство. Шипковото масло премоделира нарушените кожни структури и нормализира цвета на кожата. Същевременно намалява червенината или хиперпигментацията. Има регенериращ и подмладяващ ефект. Хидратира, балансира водния състав на клетката. Прави микропилинг. Има натурален лифтинг ефект. Въздейства срещу белези, петна, акне, пъпки, дълбоки бръчки, дерматити. Не запушва порите. Прави кожата мека и кадифена.

Начин на употреба: Кремът се нанася вечер на чиста кожа.

Състав: органик шипково масло, масло от гроздови семки, 100% розова вода, пчелни продукти, гераниум
Без емулгатори, оцветители и консерванти!

Количество: 30 мл

Повече детайли

54,00 лв

Аксесоари

Запитване за продукт

Не се изисква регистрация

1 Въпрос (и) отговори

Изпратете ни вашите въпроси за избрания продукт, за да получите допълнителна информация.

Ако сте си харесали продукт, който не е наличен, можете да направите запитване за поръчка. Продукти от категория Бижута могат да бъдат изработени специално за вас, като излючения са уникатите.

Отговор ще получите на e-mail и ако сте оставили телефон можем да се свържем с вас в рамките на 24 часа от отправянето на въпроса ви.

Полетата отбелязани с * са задължителни.

*
  • Запитан от Елица
    на 2017-12-30
    Здравейте, Искам да попитам възможно ли е да намеря крема "Биограция органик" (нощен) в някой от биомагазините в София? Успешна Нова година! Отговор:
    Здравейте, Нямам представа дали е възможно да се намери крема "Биограция органик" (нощен) в някой от биомагазините в София. Ние предлагаме само онлайн услуга. Ако не успеете да го намерите в биомагазините, можем да ви го доставим чрез куриер. Успешна Нова година и за Вас!