Дете на водата и вятъра - водното конче

Категория: Полезно
Дете на водата и вятъра - водното конче

Дете на водата и вятъра - водното конче идва, за да напомни за смисъла на живота. То е целеустремено, впуска се, преследва, пронизва въздуха, наблюдава… Животът му е много кратък, само един ден. Красиво е, но деликатното водно конче може и да е агресивно – отстоява позицията си. Изключително гъвкаво и адаптивно. Успехът, щастието и победата са в него, смятат японците. Помощник в пускането на старото да си ходи и приемането на новото. За това живей сега и тук, вземи живота си в свои ръце. Напомня, че онова, което е вътре се проявява и навън. За това следи онова, което е в теб как се материализира извън теб.

За да се роди водното конче има нужда от вода. За да се превърне от ларва във водно конче - има нужда от земя. За да стане истинско водно конче – в полет – се нуждае от въздуха. От дъното изплува до повърхността, за да даде крила на желанието за полет, за живот.

Носейки водно конче помага да се приемат по-леко трудностите в живота, да бъдем силни и позитивни, независимо от ситуацията. То носи в себе си мъдростта и промяната към по-добро. Символ на метаморфозите и трансформациите, то вдъхновява онези, които го носят, да променят нужното в живота си, за да постигнат пълния си потенциал.

Ако за вас водното конче е животно на силата, може да го повикате в живота си, когато сте заклещени в кофти ситуация, за да ви помогне да получите нова перспектива и да видите дали решението не е пред очите ви, да се адаптирате и да се измъкнете от проблема.

Духът на водното конче изразява вашите надежди, мечти, нужди и желания.

Водните кончета са могъщи съюзници, когато трябва да се свържем с духа на природата. Отворете се за магията на природата и стихиите.

Обеци Комплект Комплект
Медальон "Водно конче"Комплект "Водно конче"Комплект "Водно конче"