ПОКУПКА

Можете да направите покупка, без регистрирация в онлайн магазин Адама. Можете да се регистрирате, ако желаете и да влезете в своя потребителски профил. Изборът да се регистрирате или да пазарувате без регистрация можете да направите по време на самата покупка. Можете да направите покупка, когато изберете даден продукт и кликнете върху бутона "Купи". По този начин можете да добавите множество, избрани от вас продукти във вашата количка.

След като сте приключили с избора на стоки, кликнете върху количката. Така активирате първата стъпка от поръчката - 1. “Количка”. Тук можете да разглеждате избраното от вас съдържание на количката, да коригирате количеството на всеки продукт и да премахвате продукти от вашата количка с бутонът “премахни този продукт от количката ми”. Ако желаете да добавите още продукти в количката, кликнете върху бутона "Продължете да пазарувате".

С бутон "Напред" се преминава към стъпка 2 - “Вход”, където можете да въведете нужните данни за поръчка без регистрация в БЪРЗО ПЛАЩАНЕ или да се регистрирате. Ако вече сте регистрирани, кликнете върху бутон ВХОД.

С бутон "Напред" се преминава към стъпка 3 - “Адрес”. Тук ще видите адреса за доставка, който сте въвели. Ако е необходимо можете да въведете нов адрес на доставка.

С бутон “Напред” се преминава към стъпка 4 - “Доставка”. Тук можете да изберете опция за доставка “до врата” или “до офис” на куриера. Ако сте съгласни да закупите избраните продукти, според общите условия, сложете отметка в полето "Съгласен съм с общите условия и ще ги спазвам безусовно". Ако не сте съгласни, натиснете бутон „Продължете да пазарувате” и така поръчката няма да бъде подадена и приета от нас. Като метод за плащане се избира „Наложен платеж”.

С бутон “Напред” се преминава към стъпка 5 - “Плащане”. Тук ще видите цената на продукта, цената на доставката и общата сума. Ако сте съгласни кликнете върху “ПЛАТИ С ЕКОНТ ЕКСПРЕС НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ. ПЛАЩАТЕ ЗА СТОКАТА ПРИ ДОСТАВКА”.  Това ще ви отведе до последната стъпка, където можете да потвърдите направената поръчка. Ако натиснете бутона “Потвърждавам поръчката” ще получите веднага потвърждение за завършена поръчка.

Можете да се обърнете към нас за допълнителна информация на:
e-mail:
тел: 089 7847 603