Хранителна добавка „Шипка 3+"
Преместете мишката върху изображението или кликнете, за да уголемите

Хранителна добавка „Шипка 3+"

ZH17-SM003

СЪСТАВ :

· Смлян изсушен плод от българска диворастяща шипка /Rosa Сanina L./

· Ситно смлян лют червен пипер /Capsicum annuum L. and Capsicum longum L./

Натуралните растителни продукти, съдържащи се в хранителната добавка, са екологично чисти, нерафинирани и не съдържат консерванти, химически разтворители, захари, изкуствени оцветители и ароматизатори.

ДЕЙСТВИЕ :

Балансираната комбинация от смлян изсушен цял плод от българска диворастяща шипка  и ситно смлян лют червен пипер  съдържа изключително важни за човешкия организъм витамини, микроелементи и биологично активни вещества.  Семките на шипката съдържат :

 шипково масло  с високо съдържание на Омега-3 и Омега-6 незаменими мастни киселини, които  са жизнено необходими за нормалното функциониране и регенериране на всички тъкани, органи и системи, особено имунната система. 

 галактолипиди и полифенолни съединения – успешно блокират възпалителните процеси и имат успокояващ ефект при артритни болки,  остеоартрит и ревматизъм. Играят важна роля в поддържане здравето на ставите и ставната тъкан.

 Лют червен пипер – Най-полезната съставка  е капсаицинът. Той е най-добрият активатор на сърдечносъдовата система и микроциркулацията на кръвта.  Разширява кръвоносните съдове води до рязко подобряване  на кръвоснабдяването в капилярната мрежа на проблемните зони. Засиленият кръвопоток, носещ необходимите вещества,  води до  силно повишаване на имуновъзстановителната и противовъзпалителната дейност в зоната на възпаление. Капсаицинът облекчава също болките в ставите при остеоартрит и ревматоиден артрит, мускулни и постоперативни болки.

Хранителната добавка Шипка 3+” има благоприятен ефект за спиране възпалението на ставната тъкан при артрит и ревматизъм, активира сърдечно-съдовата система и микроциркулацията на кръвта. Редовният прием на добавката подпомага възстановяването на опорно-двигателния апарат след травми,  изчистването на дебелото черво и  поддържането на организма в състояние на отлично здраве.

НАЧИН НА УПОТРЕБА

По 1-2 капсули 2 пъти дневно, сутрин и вечер по време на хранене. 

СЪХРАНЕНИЕ:

 На тъмно и проветриво при  температура  под 25 о С, на място недостъпно  за малки деца!

Количество: 80 капсули

Повече детайли

14,50 лв

Запитване за продукт

Не се изисква регистрация

Изпратете ни вашите въпроси за избрания продукт, за да получите допълнителна информация.

Ако сте си харесали продукт, който не е наличен, можете да направите запитване за поръчка. Продукти от категория Бижута могат да бъдат изработени специално за вас, като излючения са уникатите.

Отговор ще получите на e-mail и ако сте оставили телефон можем да се свържем с вас в рамките на 24 часа от отправянето на въпроса ви.

Полетата отбелязани с * са задължителни.

*